Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

Τα μεταφορικά έξοδα για την επιστροφή των προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη.

Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και συνοδεύεται από το καρτελάκι της κατασκευάστριας εταιρείας, εφόσον υπάρχει, όπως επίσης και με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Σε περίπτωση επιστροφής θα πρέπει να αποστέλλεται e-mail στην διεύθυνση avtzisgold@gmail.com στο οποίο θα αναφέρεται οπωσδήποτε ο κωδικός παραγγελίας είτε να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το 2109013136 Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-14:00, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή απόγευμα 18:00-21:00 κ Σάββατο 10:00-14:00.

Τα προς επιστροφή εμπορεύματα θα πρέπει να αποστέλλονται στην έδρα της chrisiis.gr (διεύθυνση Μπακνανά 22, Νέος Κόσμος, Αθήνα, 11745).

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 7-10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Σε περίπτωση αλλαγής  σχεδίου, χρώματος λόγω λάθους εκτίμησης του πελάτη, μας αποστέλλει πίσω ο πελάτης το εν λόγω εμπόρευμα και επιβαρύνεται ο πελάτης με 7 ευρώ (τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος και αποστολής του νέου προϊόντος).